Airbnb   Gasten Reviews

Hieronder een kort overzicht van vele reviews die te vinden zijn op de websites van Airbnb en BedandBreakfast Nederland.

De gemiddelde waardering is 9.3/10 (38 reviews) en 4,9/5 (36 reviews).

 

Binnen de wereld van de B&B’s een topper.
Daar wil je nog eens graag terugkomen.
Gastvrij en heerlijk schoon. Prijs verhogen.

Jon

augustus 2019, 9.6

Goed ontbijt, leuk tuintje waar we hebben genoten van de ondergaande zon. Rustige plek en zeer gastvrije host.
Wij hadden de kamer met ruime badkamer beneden aan de gezamenlijke woonkamer. Je moet dus door de woonkamer naar de badkamer. De kamer boven zit aan de wegkant waardoor je de enkele auto’s over de weg goed hoort.

Jan Willem

augustus 2019, , 8.2

We hadden een prima verblijf in deze B&B in Nijensleek. Zeer gastvrije en hulpvaardige eigenaresse die meedenkt en goede tips geeft. De slaapkamer en badkamer die we hadden waren uitstekend en we hebben genoten van een uitgebreid en goed verzorgd ontbijt. Vanuit Nijensleek is het eenvoudig om uitstapjes te maken naar bijv. Giethoorn en de stad Groningen. De woon-/eetkamer wordt gedeeld met andere gasten dus wees daarop voorbereid.
Je rijdt het huis met nummer 54 gemakkelijk voorbij, vooral als het donker is. Iets meer duidelijkheid in dezen zou helpen om het gemakkelijker te kunnen vinden.

Jan-Paul Krugers

augustus 2017, 9,2

Maurits responded very quickly. And check in and check out ran smoothly. Thank you very much for the delicious breakfast! Very nice stay, the place did very clean and well decorated, everything is wonderful except the unusual hot weather.

Peili

July 2019, *****

De B&B is heel netjes en schoon. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. Je kunt achter in de tuin leuk zitten en hebt daar een prachtig uitzicht.
De ruimte is groot en boven zijn de slaapkamers. De tweepersoonskamers hebben ieder een eigen badkamer waarvan er 1 naast de slaapkamer is maar de andere moet naar beneden door de woonkamer van het verblijf om in hun badkamer met bad te komen.
Ontbijt is prima (afbakbroodjes en suikerbrood en eitje) dus ruimschoots voldoende en prima in orde.

Jan-Willem

september 2019 , 8,2

Zeer schone mooie locatie, goed verzorgd ontbijt.
mooie uitgangslocatie voor fietstochten, ruim voldoende informatie voor fietsroutes . Ruime parkeerplaats. geheel goed gescheiden van privé eigenaar. Afgesloten schuur voor fietsen met oplaadmogelijkheid. Gastvrij onthaal koffie met appelbak!

Niehof

september 2018, 10

Great family in every aspect. Pls note if you want to have the full apartment, make sure your booking is for the full apartment.

Saif

August 2018, *****

Wat een cadeautje om in zo’n mooi huis te kunnen overnachten! we voelden ons direct thuis en we komen zeker terug.

Liesbeth Lukaart

juni 2017, 10

Dieses ist eine wunderschöne sehr saubere Unterkunft. Man findet hier alles was man braucht. Sie liegt sehr zentral. Wir können sie nur empfehlen.

Kirsten Buten

August 2019, *****